Hartelijk welkom bij Boot & Outdoor Store.nl

Winkelwagen:

0 item(s)
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Privacy Beleid

Dit privacy beleid is voor het gebruik van al onze webwinkels, vakantieportalen en websites van toepassing (verder te noemen websites). Wanneer dit privacy beleid van toepassing is voor alleen webwinkels, vakantieportalen en Sites, wordt dit apart met de genoemde naam vermeld. De volgende websites zijn eigendom van Creatief invest & beheer Nederland (verder te noemen CIB NL):


Webwinkels:
Bootenoutdoorstore.nl; bootenoutdoor.nl; Kados-online.nl; Eltomi.nl (.be)

Vakantieportalen:
HappyGOGO.nl; Korteuitstapjes.nl; Korteuitstapjes.net; Actiefindenatuur.nl; Boekjevakantieplekje.nl; Boekeenwintersportreis.nl

Sites
Warenhuisdichtbij.nl; Creatiefinvestbeheer.nl

Ingangsdatum
De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25 mei 2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Vanaf dat moment geld deze voorwaarden voor alle websites van CIB NL.

Over ons privacy beleid

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst bij een van webwinkels van CIB NL of uw account raadpleegt, onze vakantieportalen of sites bezoekt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken; de Secure Socket Layer. Om technische en operationele redenen kan het nodig zijn om uw gegevens over te maken naar andere servers van aan andere webwinkels van CIB NL gerelateerde ondernemingen. Uw gegevens zullen echter te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

De websites van CIB NL zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kunt u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiliggingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

CIB NL respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen van de webwinkels en gebruik van sites en vakantieportalen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. CIB NL zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling van onze webwinkels en voor gebruik van onze sites en vakantieportalen.

Alle websites van CIB NL gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het gebruik en het winkelen bij alle sites van CIB NL zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen op onze sites.
  • Als u bij de sites van CIB NL een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server die is gehost bij Neostrada in Nederland. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
  • Verder gebruiken wij uw gegevens om u op de hoogte te houden van onze aanbiedingen en nadere belangrijke (product) gegevens d.m.v. een nieuwsbrief. Mocht u dit net wensen kunt u ons dit via ons contact formulier op de site of door u eenvoudig uit te schrijven. Wij sturen u deze informatie dan niet meer toe.
  • Alle persoonlijke gegevens die wij op onze sites opslaan kunt u altijd opzoeken en wijzigen. Wilt u inzicht wat wij verzamelen, kunt u dit bij onze winkels opvragen via het contactformulier. Sommige webwinkels kunt u, als u bent ingelogd, dit zelf opvragen in verschillende formaten.

Hieronder vindt u een overzicht van onze betrokken partijen die met onze gegevens werken:


Webhosting bij Neostrada

Al onze websites zijn gehost bij Neostrada. Een professionele cloud server, gehost in Nederland. De hoster heeft geen toegang tot de persoonsgegevens van onze Webwinkels. Mocht dit wel gebeuren heeft het bedrijf geheimhoudingsplicht.

Tevens worden alle mails die via de webwinkels worden verstuurd via deze Hoster verstuurd.

U kunt de informatie over Neostrada hier vinden:  Algemene voorwaarden. &. Privacy statement & Verwerkingsovereenkomst

Software voor Websites en Webwinkels

Alle onze websites worden naar redelijkheid up to date gehouden. Wij waarborgen daarmee de veiligheid van de data. Wij maken gebruik van de volgende software pakketten:

Webwinkels: Prestashop en Magento
Websites: Wordpress en Joomla

Payment Processors

Alleen In onze webwinkels maken we gebruik van een tweetal platforms, SISOW en Targetpay die onze betalingen van onze webwinkels verwerken. Deze platforms verwerken uw naam. Adres en woonplaats gegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. De beide aanbieders hebben passende en technische en organisatorische maatregelen genomen om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.

Voor meer informatie over de beide platforms:

SISOW: Algemene voorwaarden & Privacy document

Targetpay : Algemene voorwaarden & Privacy document

Zenden en Logistiek

Alleen in onze webwinkels (niet de sites en vakantieportalen) maken wij soms gebruik van meerdere vervoerders. Ons contract is bij POSTNL waarmee wij de meeste goederen verzenden.

POSTNL
Om uw pakket te kunnen versturen delen wij de gegevens. Deze gegevens zijn alleen: Naam, adres telefoon, email en/of mobiel. Deze gegevens kan POSTNL ook verstrekken aan hun onderaannemers. Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw pakket te kunnen leveren en u te informeren m.b.t. de status van uw verzonden pakket.

In nood maken wij gebruik van DHL, GLS, Parcel en DPD. Het proces is daarbij identiek als die van POSTNL onze huisleverancier.

Meer informatie POSTNL: Algemene voorwaarde zakelijk & Privacy statement

Onze Leveranciers

Voor al onze webwinkels hebben wij een viertal leveranciers waarvoor wij de verkoop op ons nemen. Wij verstrekken alleen aan die leveranciers uw persoonlijke informatie. Deze informatie heeft alleen betrekking op gegevens als naam, adres en de inkooporder (productgegevens). Deze leveranciers leveren uw goederen vanuit hun magazijn direct aan u. Zij verzenden deze goederen en hebben alleen daarom deze gegevens nodig. Ook deze leveranciers ( 4 stuks) hebben een geheimhoudingsverplichting m.b.t. de verstrekte gegevens.

Onze groothandel partners:
EXALTO & Titan Marine products voor een groot deel van onze bootartikelen
Eco-groothandel & All4Bussness voor een groot deel van onze producten van Eltomi en Kados-online

Alle overige producten worden ingekocht bij leveranciers, waar wij uw gegevens niet delen.

Webwinkelkeur

(Dit geld op dit moment alleen voor Bootenoutdoorstore.nl, wij streven er na om in 2019 al onze webwinkels daarbij aan te sluiten))

Voor onze webwinkels verzamelen wij reviews via het platform van WebwinkelKeur. U ben verplicht , als u een review achterlaat, uw adres naam en emailadres achter te laten. WebwnkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de reviews aan uw bestelling te kunnen koppelen.

De webwinkelKeur heeft passende en technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.

Facturatie en Boekhouding

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Kort & Partners. Wij delen uw naam, adres en woonplaats gegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administratieve doeleinden. Zij zal indien de belastingdienst dit wenst, onze gegevens delen met de belastingdienst. Ook deze dienstverlener heeft een geheimhoudingsplicht. Lees meer over de voorwaarden wij wij zaken mee doen voor boekhouding: Algemene Voorwaarden

Externe Verkoopkanalen

Al onze websites maken gebruik van een aantal verkoop kanalen te weten:

BOL.COM
Wij verkopen een deel van onze producten via het platform BOL.COM. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt BOL.Com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies n ongeoorloofd gebruik.

Marktplaatst.nl en zijn dochters
Wij verkopen een deel van onze producten via het platform van Marktplaats en zijn dochters.

Deze manier van verkoop betreft alleen adverteren en hier wordt niet gebruik gemaakt van het bestelsysteem en het delen van klantgegevens en persoonsgegevens!

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlands en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadressen. In het geval dat u de gegevens op een andere e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machine leesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt via ons contact formulier een verzoek doen. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Bij sommige webwinkels kunt u met uw account inloggen en deze gegevens direct in een bepaald formaat downloaden!

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te rectificeren. U kunt via ons contact formulier een verzoek doen. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het ons bekende e-mailadres een kopie van de gewijzigde gegevens. U kunt met uw account bij al onze webwinkels uw persoonlijke gegevens ter allertijden inzien en wijzigen. Bij sommige webwinkels kunt u met uw account inloggen en deze gegevens direct in een bepaald formaat downloaden!

Recht op beperking van de verwerking

U heeft het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoonsgegevens of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt via ons contact formulier een verzoek doen. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het ons bekende e-mailadres een kopie van de gewijzigde gegevens.

Mocht u geen account meer willen, kunt u dit eenvoudig aan ons kenbaar maken d.m.v. ons contact formulier. Wij verwijderen alle gegevens. Wij adviseren dit alleen te doen, als u al meerdere jaren niets heeft afgenomen, omdat sommige producten bij onze winkels een lange garantietijd kennen. De order historie wordt hiermee eveneens verwijderd en is het voor ons niet meer mogelijk de garantie te bepalen.

Rechten van Bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door u in opdracht van onze websites. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van het bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dan zullen wij afschriften en/of kopieën van de gegevens die (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarvan de verwerking blijvend staken.

Cookies

Wij gebruiken voor al onze websites functionele cookies en overige technieken als JavaScript. Deze maken het bezoeken van onze websites eenvoudiger en sneller. U kunt dit via uw browser eenvoudig uitzetten of op zijn tijd wissen. Met deze gegevens doen wij niets en zijn ook niet direct zichtbaar.

Tevens gebruiken wij cookies van derden. Lees hierover verder op onze pagina’s: Cookies


Wijzigingen in het privacy beleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter de meest recente versie. Voor belangrijke wijzingen attenderen wij u wanneer u de website bezoekt d.m.v. een popup venster.

Voor al onze site geld een vast contact adres m.b.t. Privacy beleid en verwante zaken: 

Onze contact gegevens
(eigenaar van alle websites)

Creatief Invest & Beheer Nederland
t.a.v. Privacyzaken
Simon van Collumstraat 128
1325 PR Almere
Telefoon: 036-5422907 (ma t/m vr 10:00 tot 16:30)
E-mail: info@creatiefinvestbeheer.nl of mail adres genoemd op de websites!

Voor andere vragen dan over niet Privacy zaken, verwijzen we naar:

Boot & Outdoor Store
Omroepweg 11 Unit 3516
1324 KT Almere
Telefoon: 036-5422907 (ma t/m vr 10:00 tot 16:30)
E-mail: info@bootenoutdoorstore.nl

Winkelwagen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.